Megyei sikerek

 Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány a 2018-2019- es tanévben kétfordulós megyei matematikaversenyt hirdetett, melyre iskolánk alsó tagozatos tanulói közül 3. és 4. évfolyamon jelentkeztek. A verseny célja egy lehetőség biztosítása az iskolák tanulóinak arra, hogy összemérhessék matematikai tudásukat a velük egy megyében tanuló diákokkal. Az első fordulót mindenki a saját iskolájában bonyolította le, majd a továbbjutott diákok a 2. forduló feladatit a Győri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolájában írták meg. Az eredményhirdetés szintén ebben az intézményben volt 2018. december 17-én 15:30-kor. A versenyen szereplő gyermekek meghívás alapján vehették át megérdemelt jutalmukat a kiemelkedő teljesítményükért. A legeredményesebb felkészítő tanárokat szintén díjazásban részesítették.

A Gyakorló Iskolában a következő gyermekek értek el kiemelkedő eredményt:

4. évfolyamon Pirger Olivér 3. hely, Csudai Zsófia Blanka 4. hely, Kovács Luca 6. helyezést ért el. Felkészítő tanáruk Rumi Barbara tanító.

3. évfolyamon Petz Dániel 3. helyezés. Felkészítő tanára Somosfalviné Fehér Gabriella tanító.

Gratulálunk diákjainknak teljesítményükért! Büszkék vagyunk rájuk, hogy ilyen szép eredménnyel emelik iskolánk presztízsét.

SZIRÉN online katalógus

                         

Gyakorlós Alapítvány adószáma

19111919-1-08

Véradás 2019. március 27. 10:00 - 16:00