Gyerekegyetem 2017. június 26-30.

Kedves Szülők!

A Széchenyi István Egyetem a Mobilis Interaktív Kiállítási Központtal együttműködésben 2017. június 26-30. között szervezi meg a Győri Gyerekegyetemet 3. – 6. osztályos gyerekek részére. 

A Gyerekegyetem célja megismertetni a gyerekekkel a különböző tudományterületeket, betekintést nyújtani az egyetem, a hallgatók életébe, játékos formában bemutatni az előttük álló tanulási és pályaválasztási lehetőségeket. Mindezt sok-sok sporttal, játékos formában, élményekre, aktivitásra alapozva. 

Az előadásokat, szemináriumokat egyetemi oktatók tartják, a program felépítése az igazi egyetemi hallgatók napirendjéhez hasonló. 

A kurzus végén a gyerekek diplomát kapnak. A „diploma” megszerzéséhez azonban nem kell a gyerekeknek vizsgázni, csak aktívan, nyitottan részt venni az egy hetes foglalkozásokon. 

A gyerekek számára teljes ellátást biztosítunk, kapnak tízórait, ebédet és uzsonnát, illetve minden résztvevő kap pólót, hátizsákot, programfüzetet, jegyzettömböt és tollat. A gyerekek érkezése minden nap reggel 7:30-tól kezdődően az egyetemi aulában történik. Az előadások, foglalkozások 9 órától 16 óráig tartanak, és 17 óráig biztosítunk lehetőséget a gyermekek megőrzésére.

A Győri Gyerekegyetem tervezett létszáma: kb. 90 fő.

A Győri Gyerekegyetem költsége: 30.000,- Ft/gyermek, azonban a Mobilis az egyetem valamennyi dolgozójának 20% kedvezményt biztosít, így az egy hetes Gyerekegyetem díja 24.000,- Ft/gyermek.

Jelentkezéseket a mellékelt adatlap kitöltésével a  regisztracio@mobilis-gyor.hu e-mail címre várjuk 2017. április 30-ig. A jelentkezések 10.000 Ft előleg befizetésével válnak érvényessé, amelyeket a Mobilis recepcióján kérünk teljesíteni a nevezett határidőig.

A részletes programról és a technikai részletekről a jelentkezések után küldünk információt.

A jelentkezéssel kapcsolatban kérem, forduljon bizalommal Keszthelyi Bernadetthez az alábbi elérhetőségek valamelyikén: keszthelyi.bernadett@mobilis-gyor.hu, +3620 250 8600, +36 96 618-118

 Adatlap

Gyerek neve:

Szül.hely, idő:

Taj szám:

Lakcím:

Iskola/osztály:

Szülő neve:

Szülő telefonszáma (apa):

Szülő telefonszáma (anya):

E-mail cím:

Allergia:

Gyógyszerérzékenység:

Szede-e a gyermek rendszeresen gyógyszert?

Neve,elérhetősége annak a személy(ek)nek, aki a gyermeket a programból elviheti:

SZIRÉN online katalógus

                         

Gyakorlós Alapítvány adószáma

19111919-1-08

Munkaszüneti nap 2017. augusztus 20. 00:00 - 23:55